Χρίστος Αγγελίδης

Χρίστος Αγγελίδης

Ομάδα Τουρισμού

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Χρίστος Αγγελίδης κατάγεται από την Αμμόχωστο και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον Τουριστικό και Ξενοδοχειακό τομέα σε Διευθυντικές και Διοικητικές θέσεις τα τελευταία 28 χρόνια.
Ο Χρίστος Αγγελίδης εξειδικεύεται στο σχεδιασμό στρατηγικής καθώς και στην οργάνωση και προώθηση που αφορούν όλο το φάσμα και τομείς του τουριστικού προϊόντος.
Οι διεθνείς εμπειρίες και διαπροσωπικές επαφές που αποκόμισε από την συμμετοχή του σε διεθνή συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις και επαγγελματικές δραστηριότητες έχουν συμβάλει στο να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη για τον παγκόσμιο τουρισμό, για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις νέες τάσεις και δυναμικές της Τουριστικής βιομηχανίας.
Ο Χρίστος Αγγελίδης κατέχει την θέση του Προέδρου του Παγκυπρίου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων καθώς και την θέση του Αντιπροέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου. Είναι επίσης μέλος τού ΔΣ του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ξενοδόχων καθώς και της Μόνιμης Επιτροπής Τουρισμού του ΚΕΒΕ.
Ο Χρίστος Αγγελίδης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος DPA στον Σχεδιασμό Στρατηγικής Δημόσιας Πολιτικής από το πανεπιστήμιο [ University of Southern California, Los Angeles] καθώς Μεταπτυχιακού από το ίδιο πανεπιστήμιο στην Δημόσια Πολιτική και Δημόσια Διοίκηση.

https://disy.cy/wp-content/uploads/2021/04/DISY-logo-slogan-white-2-e1616183496410-640x270.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.