Μάρω Φτελέχα

Μάρω Φτελέχα

Ομάδα Ανώτερης Εκπαίδευσης

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Μαρία Φτελέχα Μαρκίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία και είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής.
Σπούδασε Οικονομικά & Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο East Anglia του Η.Β και απέκτησε μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το London School of Economics. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό στο Marketing και τον επαγγελματικό τίτλο του Charter in Marketing.
Έχει εργαστεί στις Βρυξέλλες, Λονδίνο και Κύπρο στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και στη δημόσια υγεία σαν εκτελεστική διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου . Έχει δημιουργήσει και υλοποιήσει καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης σε συνεργασία με ένα διεθνές δίκτυο εκπαιδευτών και καθηγητών σε θέματα management, ηγεσίας, στρατηγικής και business development.
Από το 2016 εργάζεται στην Globaltraining του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όπου είναι συνιδρυτής και υπεύθυνη της καινοτόμας σειράς ομιλιών και εκδηλώσεων Life Changing Ideas.
Είναι πρώην Διοικητικός Σύμβουλος της Cyta και της Επιτροπής Ανταγωνισμού και είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ιδιωτικών Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

https://disy.cy/wp-content/uploads/2021/04/DISY-logo-slogan-white-2-e1616183496410-640x270.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.