Η συμμετοχή των πολιτών στα κοινά είναι η μόνη οδός που μπορεί να διατηρήσει ισχυρά τα θεμέλια της δημοκρατίας μας. Που μπορεί να οδηγήσει στην πρόοδο και στον εκσυγχρονισμό. Είναι μια διαρκής αναζήτηση που δεν μπορεί να εξαντλείται στην ενάσκηση του εκλογικού δικαιώματος. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ήταν και παραμένει ένας εξωστρεφής πολιτικός φορέας. Ένα κόμμα ανοικτό, σύγχρονο και ευρωπαϊκό. Που λειτουργεί με σύνεση και μετριοπάθεια.Που πιστεύει στον υγιή πατριωτισμό. Που κουβαλά τη βαριά πολιτική παρακαταθήκη του ιδρυτή του, Γλαύκου Κληρίδη. Συνυφασμένος με τη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, ο Δημοκρατικός Συναγερμόςείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις εξελίξεις που καθόρισαν τον τόπο. Από την εδραίωση της δημοκρατίας μας, την ένταξη της χώρας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια,διέσωσε την οικονομία μας από το χείλος της καταστροφής και εργάζεται σήμερα με συνέπεια για την εθνική ασφάλεια, τη σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή. Στηρίζονταςαποφασιστικά τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Σήμερα, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση στον κάθε πολίτη, στον κάθε νέο επιστήμονα, στον κάθε επαγγελματία, για να κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα. Για να εμπλακούμε σε μια διαρκή, παραγωγική και συμμετοχική διαδικασία. Για να καταθέσουμε απόψεις και να ετοιμάσουμε προτάσειςπου μπορεί να γίνουν πράξη.

Μέσα από τις Ομάδες Παραγωγής Πολιτικής, μπορείς να γίνεις συμμέτοχος στην προσπάθεια για μια καλύτερη Κύπρο. Μακριά από δογματισμούς και στεγανά, αλλά με διάλογο και τεκμηρίωση, να ετοιμάσουμε μια νέα πολιτική πρόταση για το παρών και το μέλλον της χώρας. Οι Ομάδες Παραγωγής Πολιτικής θα καλύψουν όλο το φάσμα θεμάτων που απασχολούν τον τόπο και την κοινωνία ως έπαλξη για πολιτική δράση συνυφασμένη με την εποχή μας. Θα αποτελέσουν την επίλεκτη ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

https://disy.cy/wp-content/uploads/2021/04/DISY-logo-slogan-white-2-e1616183496410-640x270.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.