Παύλος Παραδεισιώτης

Παύλος Παραδεισιώτης

Ομάδα Αγροτικής Ανάπτυξης

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Το εκπαιδευτικό υπόβαθρο (Marine Engineering και BSc/MSc στο Industrial Engineering), η συνεχής δίψα για μάθηση (βιβλία, διαδίκτυο, σεμινάρια, teleconferences, επαγγελματικά ταξίδια, επισκέψεις σε εταιρείες, κλπ.) και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις και καινοτομία, προσέφερε και προσφέρει τη δύναμη της γνώσης, την πραγματικότητα και το μέλλον.

Η πολύπλευρη επαγγελματική εμπειρία ως Διευθυντής Φοιτητικής Εστίας στην Αμερική, Διευθυντής Παραγωγής στην Κύπρο, Σύμβουλος Οργάνωσης και Ανάπτυξης Εργοστασίου Ρούχων στη Συρία, και Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση Παραδεισιώτης Λτδ για 27 χρόνια (εκτροφή, παραγωγή, μεταποίηση, πωλήσεις, λιανικό εμπόριο, οικονομική διαχείριση, Marketing, τεχνολογία, κλπ.) συνέδεσε τις γνώσεις με την εμπειρία. Η επιτυχημένη εφαρμογή με στρατηγικό προγραμματισμό, επιμέλεια και εκτέλεση έχει αναπτύξει την Παραδεισιώτης Λτδ 110 φορές σε μέγεθος.

Η συμβολή στα επαγγελματικά και κοινωνικά δρώμενα είναι εμφανής με την συμμετοχή σε συνδέσμους και κόμματα, σε Κύπρο και εξωτερικό, με ανεξαρτησία σκέψης και συμμετοχικής δράσης. Η διαμονή σε Αμερική, Συρία, Ευρώπη και Κύπρο ανέπτυξαν την πολυκοσμική αντίληψη και κατανόηση.

Ο πρωτογενής και βιομηχανικός παραγωγικός τομέας αποτελούν ύψιστο ενδιαφέρον, εμπειρία και δυνατότητα αποτελεσματικής δράσης πάντα με βάση τη στρατηγική.

https://disy.cy/wp-content/uploads/2021/04/DISY-logo-slogan-white-2-e1616183496410-640x270.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.