Στέλιος Κυθρεώτης

Στέλιος Κυθρεώτης

Ομάδα Οδικής Ασφάλειας

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Στέλιος Κυθρεώτης γεννήθηκε στη Λευκωσία, αποφοίτησε από το Παγκύπριο Γυμνάσιο, σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε το Master in Business Administration (M.B.A.) με ειδίκευση στο Μarketing & Tourism Management στο Bradford.
Εργάστηκε για 13 χρόνια σαν Διευθυντής εμπορικής εταιρείας σε Κύπρο και σαν Διευθύνων Σύμβουλος σε Όμιλο στην Αθήνα ενώ από το 2004 ασχολήθηκε με τις εκδόσεις περιοδικών και αργότερα απέκτησε και κατείχε για χρόνια την πετυχημένη ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite.
Σήμερα είναι επιχειρηματίας διοικώντας την εταιρεία του, STS Events, η οποία διαχειρίζεται τον Πολυχώρο «Σκαλί Αγλαντζιάς» καθώς και την μοναδική πίστα ταχύτητας στην Κύπρο, της Achna Speedway ενώ ενοικιάζει εξοπλισμό εκδηλώσεων.
Διετέλεσε σύμβουλος σε κορυφαία έντυπα αυτοκινήτου στην Ελλάδα (περιοδικά Drive, Burnout, Get the Power κτλ), παρουσίαζε και είχε την επιμέλεια της εκπομπής «Από τη θέση του οδηγού» στον ΑΝΤ1 ενώ σήμερα είναι διευθυντής της ιστοσελίδας αυτοκινήτου car.com.cy.
Πολύ γνωστός στο χώρο του αυτοκινήτου, ασχολείται εδώ και 28 χρόνια με τον ειδικό τύπο, τους αγώνες αυτοκινήτου και σαν promoter στο μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα, ενώ είναι διοργανωτής της μεγαλύτερης έκθεσης στην Κύπρο (Boyz Stuff Show).
Σαν οδηγός αγώνων, είναι πολυπρωταθλητής σε αγώνες Dragster, Aνάβασης, Time Attack και karting.
Ασχολείται επισταμένως με την Οδική Ασφάλεια και το θέμα των νέων και την ενασχόληση τους με το αυτοκίνητο. Μέσα από πολλά δημοσιευμένα άρθρα του επισημαίνει την ανάγκη ανάπτυξης σωστής ψυχολογίας των νεαρών σε σχέση με την ταχύτητα ενώ έχει κυκλοφορήσει μελέτες για το θέμα της οδικής ασφάλειας και των τροχαίων δυστυχημάτων.
Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα κοινά. Συμμετείχε στις ομάδες πολιτών «Πολίτες Μπροστά» και «Διαφάνεια Τώρα» όπου μαζί με άλλους ενεργούς συμπολίτες πρωτοστάτησε στην ψήφιση του νόμου «Περί Χρηματοδότησης των Κομμάτων» και έδωσε μάχες με τα κόμματα για την καθιέρωση της «Οριζόντιας Ψηφοφορίας».

https://disy.cy/wp-content/uploads/2021/04/DISY-logo-slogan-white-2-e1616183496410-640x270.png
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

© 2021 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.